Frank Fashions blog

Eerlijke artikelen over fashion

Accessoire Loods

Accessoire Loods – #1 Scandinavische designproducten voor badkamer, keuken en woonkamer!

Accessoire Loods onderscheidt zich als een gespecialiseerde webshop in Scandinavische woon-, keuken- en badkameraccessoires. Hun assortiment is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan stijlvolle en functionele producten aan te bieden. Hieronder volgt een gedetailleerde uiteenzetting van hun aanbod, geformuleerd in een vraag-en-antwoordstijl, zonder de woorden ‘vraag’ en ‘antwoord’ expliciet te gebruiken.

ecologische voetafdruk

Glamour groen: Mode’s ecologische voetafdruk onthuld!

Duurzame mode is een opkomende trend die steeds meer aandacht krijgt. Het concept draait om het creëren van kleding op een manier die rekening houdt met het milieu, de arbeidsomstandigheden en de sociale impact.

circulaire duurzame kleding

#1 Circulaire kleding: Duurzaam en Stijlvol

Circulaire kleding is een duurzame en milieuvriendelijke benadering van mode, waarbij de levenscyclus van kleding wordt verlengd en afval wordt verminderd. Het gaat om het ontwerpen, produceren en gebruiken van kleding op een manier die de natuurlijke hulpbronnen behoudt en hergebruikt.

Duurzame fashion trends 2023

Opkomende trends in duurzame mode

Deze blogpost geeft een overzicht van de laatste trends in de duurzame mode-industrie, inclusief nieuwe technologieën, innovatieve materialen en duurzame ontwerpen.

garderobe verduurzamen

Hoe kan je jouw garderobe verduurzamen?

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je jouw garderobe duurzamer kan maken door het verminderen van kledingconsumptie, het investeren in duurzame kledingstukken en het vermijden van fast fashion.

Fashion - Duurzaamheid trends 2023

Fashion: Duurzaamheid trends in 2023

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp geworden in de fashion-industrie en zal naar verwachting in 2023 nog prominenter aanwezig zijn.